Witte waskom online bestellen

Ben je op zoek naar een witte waskom? In ons ruime assortiment vind je diverse modellen waskommen, complete wastafelsets en wastafelkranen.


Witte waskommen, ruim assortiment

De mooiste witte waskommen vind je in het ruime assortiment van waskommen en wastafels in verschillende kleuren. Kies je voor een enkele waskom, vierkant of ronde waskom in het wit? En dan heb je natuurlijk nog de keuze voor het materiaal van je waskom. Je kunt kiezen voor een echte natuurstenen waskom of voor een strakkere design waskom in stijlvol wit.

Mat witte waskom

De mooiste matte witte waskommen online kopen? Die vind je in onze waskommen webshop. Bekijk alle witte waskommen in verschillende formaten. Kies je liever voor een ronde witte wastafel? Deze bestel je ook eenvoudig en snel in ons assortiment.

Compleet assortiment waskommen

Uiteraard hebben wij niet alleen witte waskommen in het assortiment. Naast zwarte waskommen, grijze waskommen en nog veel meer kleuren waskommen vind je in onze webshop ook wastafelkranen, sensorkranen en fonteinsets. Kortom, alle sanitair voor een complete badkamer, toilet of keuken bestel je eenvoudig en snel.

Natuursteen waskom of keramiek waskom kopen?

Kies je voor een echte natuursteen waskom in het wit of een andere kleur? Of kies je voor een traditioneel keramieken waskom? Bekijk alle modellen in de webshop en vergelijk de verschillende modellen.

Wastafels online bestellen