Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Sensorkranen

Sensorkranen zijn kranen die zijn uitgerust met sensoren waarmee de waterstroom automatisch wordt geactiveerd en gedeactiveerd. Ze worden vaak gebruikt in openbare sanitaire ruimtes, zoals toiletten en badkamers, om contactloze en hygiënische bediening mogelijk te maken.

Efficiëntie en waterbesparende kraan

Sensorkranen bieden vele voordelen, waaronder efficiëntie en waterbesparing. Doordat de kranen alleen water laten stromen als er iemand zijn handen onder houdt, wordt er geen onnodig water verspild. Dit zorgt niet alleen voor een besparing op de waterrekening, maar draagt ook bij aan de bescherming van onze natuurlijke hulpbronnen.

Hygiëne en gezondheid

Een ander belangrijk voordeel van sensorkranen is dat ze zorgen voor een hogere mate van hygiëne en gezondheid. Doordat gebruikers geen fysiek contact hoeven te maken met de kraan om deze te bedienen, wordt de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën geminimaliseerd. Dit is vooral belangrijk in openbare ruimtes waar veel mensen elkaar ontmoeten.

Design en installatie sensorkraan

Sensorkranen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan designs en materialen, van traditionele chroomafwerkingen tot meer moderne stijlen. De installatie van een sensorkraan is relatief eenvoudig en kan worden gedaan door een gekwalificeerde loodgieter. Kortom, sensorkranen zijn efficiënte, waterbesparende, hygiënische en gezonde oplossingen voor sanitaire voorzieningen. Door hun ontwerp en installatie zijn ze niet alleen functioneel, maar kunnen ze ook bijdragen aan de algehele uitstraling van de ruimte waarin ze worden geïnstalleerd.
Wastafels online bestellen