Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Wastafel met kraangat online bestellen

Ben je op zoek naar een wastafel met kraangat? In ons ruime assortiment vind je diverse modellen wastafels met kraangat, complete wastafelsets en wastafelkranen.

Wastafels met kraangat

Wastafels met kraangat zijn de meest traditionele en bekende wastafels die er zijn. Ze hebben een speciaal gat in de wastafel waar de kraan of mengkraan in wordt geïnstalleerd. Dit type wastafel is al tientallen jaren populair en is nog steeds een veelvoorkomende keuze in moderne badkamers vanwege de veelzijdigheid en de brede keuze aan beschikbare stijlen.

Design en installatie van een wastafel

Wastafels met kraangat zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, maten en materialen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gemaakt van keramiek, porselein, natuursteen, beton of glas. Het gat voor de kraan kan zich in het midden of aan de zijkant van de wastafel bevinden, afhankelijk van het ontwerp. De installatie van deze wastafels is over het algemeen eenvoudig en kan worden gedaan door een professionele loodgieter.

Voordelen van een wastafel met kraangat

Een van de belangrijkste voordelen van wastafels met kraangat is de grote keuze aan stijlen. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, van klassiek en tijdloos tot modern en strak. Dit maakt het mogelijk om een wastafel te kiezen die past bij de persoonlijke smaak en de stijl van de badkamer. Daarnaast zijn wastafels met kraangat vaak goedkoper dan wastafels zonder kraangat, omdat er geen extra apparatuur nodig is.

Waarom geen wasbak met kraangat kopen?

Een nadeel van wastafels met kraangat is dat het kraangat vatbaar kan zijn voor kalkaanslag en vuil, vooral bij slecht onderhoud. Bovendien kan het gat de beschikbare ruimte op de wastafel beperken en kan het moeilijker zijn om de wastafel schoon te maken. Daarnaast kan het water dat uit de kraan stroomt spatten op de wastafel, waardoor de wastafel en de omringende ruimte nat kunnen worden.

Voor iedere badkamer

Wastafels met kraangat zijn een klassieke, veelzijdige en betaalbare keuze voor de badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen en bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Hoewel er enkele nadelen zijn, zijn wastafels met kraangat nog steeds een populaire keuze voor badkamers over de hele wereld.
Wastafels online bestellen