Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Wastafel zonder kraangat online bestellen

Ben je op zoek naar een wastafel zonder kraangat? In ons ruime assortiment vind je diverse modellen wastafels zonder kraangat, complete wastafelsets en wastafelkranen.

Wastafel zonder kraangat

Wastafels zonder kraangat zijn een moderne en minimalistische oplossing voor de badkamer. In plaats van een traditioneel kraangat hebben deze wastafels een vlakke oppervlakte waarop een kraan of een watertapkraan kan worden geïnstalleerd. Hierdoor ontstaat een strak en stijlvol uiterlijk dat perfect past bij een eigentijdse badkamer.

Design en installatie

Wastafels zonder kraangat zijn verkrijgbaar in verschillende designs, maten en materialen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gemaakt van keramiek, porselein, natuursteen of glas. Het ontbreken van een kraangat maakt de wastafel minder kwetsbaar en minder vatbaar voor lekkages. De installatie van een wastafel zonder kraangat is over het algemeen hetzelfde als bij een traditionele wastafel, met als enige verschil dat de kraan op het blad of aan de muur moet worden gemonteerd.

Voordelen van een wastafel zonder kraangat

Een van de belangrijkste voordelen van wastafels zonder kraangat is dat ze gemakkelijker schoon te maken zijn dan traditionele wastafels. Omdat er geen kraangat is, zijn er geen hoekjes en kiertjes waar vuil en kalkaanslag zich kunnen ophopen. Bovendien bieden deze wastafels meer ruimte en vrijheid in het ontwerp van de badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor er meer mogelijkheden zijn om de badkamer in te richten naar eigen smaak.

Waarom een wastafel zonder kraangat?

Er zijn echter wel een paar zaken waar rekening mee moet worden gehouden bij de aanschaf van een wastafel zonder kraangat. Ten eerste moet er een aparte kraan of watertapkraan worden gekocht en gemonteerd, wat extra kosten met zich meebrengt. Daarnaast moet er voldoende ruimte zijn op de wastafel om de kraan te plaatsen, zodat het water niet op de vloer spat tijdens het wassen van de handen.

Wastafel zonder kraangat

Wastafels zonder kraangat bieden een minimalistische, stijlvolle en praktische oplossing voor de badkamer. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, bieden meer ontwerpvrijheid en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen. Hoewel er enkele overwegingen zijn bij de aanschaf van een wastafel zonder kraangat, zijn de voordelen en het esthetische resultaat het overwegen waard.
Wastafels online bestellen