Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Ronde wastafels online bestellen

Ben je op zoek naar ronde wastafels? In ons ruime assortiment vind je diverse modellen waskommen, complete wastafelsets en wastafelkranen.

Ronde wastafel kopen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een ronde wastafel voor de badkamer of toilet online te bestellen: Het is gemakkelijk om vanuit huis een ronde wastafel of zwarte waskom te bestellen en deze rechtstreeks naar je huis te laten verzenden. Je hoeft niet naar de winkel te gaan en kunt gemakkelijk verschillende opties vergelijken voordat je een beslissing maakt.

Groot aanbod ronde wastafels

Online winkels hebben vaak een groter aanbod van ronde wastafels dan fysieke winkels, wat betekent dat je meer keuze hebt en een wastafel kunt vinden die aan je wensen voldoet. Online winkels kunnen vaak betere prijzen aanbieden dan fysieke winkels, omdat ze minder kosten hebben voor verhuur en personeel.

Waskommen vergelijken

Online winkels bieden vaak de mogelijkheid om producten te vergelijken op basis van prijs, grootte, merk en andere factoren, wat het gemakkelijker maakt om een geschikte witte waskom te vinden. Als je een witte waskom online bestelt en deze niet bevalt, kun je deze vaak gemakkelijk retourneren naar de online winkel, wat niet altijd het geval is als je een waskom in een fysieke winkel koopt.
Wastafels online bestellen