Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro
KONG

Waskommen webshop

Wij zijn jouw waskommen webshop online voor de aanschaf van waskommen, waskomsets en wastafelkranen. Daarom vind je bij ons het meest uitgebreide assortiment aan waskommen en toebehoren.

WASKOMMEN BIJ ONZE WASKOMMEN WEBSHOP ONLINE BESTELLEN

Wij zijn niet zomaar een webwinkel in waskommen. Wij werken vanuit een passie voor sanitair. Het assortiment bestaat op de eerste plaats uit kwalitieve waskommen. Dit assortiment hebben wij aangevuld met meer sanitair producten. Als ervaren sanitair webshop staan wij dan ook voor 100 procent achter de kwaliteit van door ons aangeboden sanitairproducten zoals het de natuursteen waskommen of de complete waskomsets. Ook vind u bij ons witte waskommen, grijze waskommen en zwarte waskommen.

waskom kopen

waskommen online

waskom webshop

online waskommen

COMPLETE WASTAFELSETS

Wil je niet alle producten zelf bij elkaar zoeken met alle risico’s die daarbij horen? Wij verwijzen je daarvoor graag naar de categorie waskomsets. Helemaal compleet voor in jouw badkamer. Wil je een vierkante wastafel met kraangat of een wastafel zonder kraangat?

beste sanitair online

Wij zijn niet zomaar een webwinkel in sanitair en accessoires. Wij werken met passie voor de badkamer en toilet. Het assortiment bestaat op de eerste plaats uit kwalitieve producten voor badkamers. Dit assortiment hebben wij aangevuld met meer accessoires. Als ervaren sanitair webshop staan wij dan ook voor 100 procent achter de kwaliteit van door ons aangeboden producten en accessoires.

Wastafels online bestellen