Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Douchemat, antislip, 45 x 75 cm, badmat, douchemat, antislip, pvc-luchtfa-massage, douchematten met afvoergaten, badmat voor natte ruimtes (45 x 75 cm, blauw)

69,-

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: Blauw
Materiaal: PVC

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Comfortabele douchematten: de antislip douchemat is gemaakt van pvc-kunststof. Het is BPA-vrij, veilig en zacht voor de huid. Het zachte luffa-achtige gestructureerde oppervlak van ideale dikte maakt deze antislip douchemat comfortabel voor je douche op blote voeten. Naast het afsnijden van de koude harde vloer van het lichaam en biedt het een warme ondersteuning, masseert het ook zacht en peelt het je huid. 【Antislip】De onderkant van de douchemat bestaat uit TPE-latex, dat een hogere slipweerstand biedt dan andere PVC- of antislipmaterialen. In plaats van conventionele badmatten met moeilijk te reinigen zuignappen die rondglijden en je bad of vloeroppervlak kunnen beschadigen, om de veiligheid van je gezin te garanderen door de mat stabiel op zijn plaats te houden. 【Uitstekende drainage】Onze antislip douchemat met natuurlijke afvoergaten, lusoppervlak en roosterbodem kan samenwerken om het water te bevorderen, langs de badmat te stromen. Het holle oppervlak van de luchtfas laat water gemakkelijk lekken en de vloer kan stevig op het oppervlak van de badmat worden bevestigd, terwijl hij zacht blijft en het oppervlak van de mat niet beschadigt. 【Gemakkelijk schoon te maken】Je kunt gewoon een douchekop gebruiken om het schuim op de douchemat boven af te spoelen en de badmat eenvoudig met een rooster onder op de badkamervloer te laten hangen of hem over je badkuip of badkuip te hangen. Het luchtfa-oppervlak droogt snel en laat water doorstromen en wegvloeien, laat geen geur en vlekken achter op je vloer. 【Voor verschillende gelegenheden】Deze badmat kan perfect worden gebruikt, of hij nu binnen of buiten je douchecabine, doucheruimte, wastafel, badkamer en wastafel is. Onze vierkante douchemat meet 61 x 61 cm, veilig en ideaal voor gebruik in je privéhuis en op openbare plaatsen zoals restaurants, scholen, slaapzalen, enz.

Douchemat, antislip, 45 x 75 cm, badmat, douchemat, antislip, pvc-luchtfa-massage, douchematten met afvoergaten, badmat voor natte ruimtes (45 x 75 cm, blauw)
69,-
Wastafels online bestellen