Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Douchemat Antislip Anti Schimmel, Antislip Badmatten voor Binnenbad met Afvoergaten, Douchematten voor Binnendouche met zuignap, Badmat Machine Wasbaar (Kleur -1)

75.95

Merk: merkloos
Kleur: Kleur -1
Materiaal: PVC

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

  • 【Antislip ontwerp】Douchemat is voorzien van sterke zuignappen die helpen op hun plaats te houden op gladde oppervlakken. Krachtige zuignappen bieden veiligheidsbescherming voor gebruikers. Antislip badmat is een geweldige keuze voor thuis, sportschoolbad, hotels, sauna’s en spa’s.
  • Milieuvriendelijk en zacht: antislip badmatten voor binnenbad zijn gemaakt van premium PVC-materiaal, milieuvriendelijk en geen chemische geur, zeer stevig en gezond. Badmat antislip is zacht en comfortabel voor gebruik, perfect voor het hele gezin om van te genieten.
  • Anti-schimmel en antibacterieel: de antislip badmat heeft veel afvoergaten die het oppervlaktewater verminderen tijdens het baden en maken de luchtstroom effectief na gebruik. Vermijd schimmel en bacteriële groei en vlekken op de antislip douchemat.
  • Wasbaar in de machine en duurzaam: Douchematten antislip anti schimmel is duurzaam, maakt het wasbaar in de machine en probleemloos onderhoud. Rubberen badmat is ook gemakkelijk schoon te houden, je kunt zelfs antislip badmat voor kinderen aan de muur bevestigen en aan de badkuip hangen tot het droog is.
  • 【Voorzichtigheid】Douchemat antislip wordt alleen bevestigd aan een schoon glad oppervlak, niet geschikt voor niet-gladde, gestructureerde of betegelde oppervlakken. Druk op de zuignappen en zorg ervoor dat de badmat antislip anti schimmel stevig op het oppervlak blijft plakken voor gebruik.
Douchemat Antislip Anti Schimmel, Antislip Badmatten voor Binnenbad met Afvoergaten, Douchematten voor Binnendouche met zuignap, Badmat Machine Wasbaar (Kleur -1)
75.95
Wastafels online bestellen