Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Douchemat – luxe douchemat – badkamer

54.95

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: Grijs
Materiaal: PVC

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

  • Antislip en duurzaam: de douchemat is gemaakt van hoogwaardig PVC en heeft een loofah-achtig oppervlak en een basis van gaas. In plaats van traditionele badmatten met moeilijk schoon te maken zuignappen, hebben onze badmatten een meer praktische, antislip tegelrug die je gezin veilig kan houden door de douchemat stabiel op zijn plaats te houden.
  • Comfortabele douchemat: het zachte gestructureerde oppervlak van de ideale dikte maakt deze douchemat comfortabel voor je blote voetendouche. Het scheidt niet alleen de koude harde vloer van het lichaam en biedt warme ondersteuning, maar masseert ook je huid zacht.
  • Uitstekende afwatering: onze antislip douchemat met natuurlijke drainagegaten, een lusoppervlak en een roosterbodem kunnen samenwerken om water door de badmat te laten stromen zonder vast te zitten. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de veiligheid Onze douchemat vangt haren op voordat ze je afvoer verstoppen en helpt andere mogelijke drainageproblemen te voorkomen.
  • Gemakkelijk te reinigen: je kunt het schuim eenvoudig met een douchekop op de douchemat afspoelen en de mat met de roosterbodem naar boven op de vloer van je badkamer laten liggen of aan je badkuip hangen. De loofah badmat droogt snel en laat water doorlopen en weglopen, produceert geen geuren en vlekken op je vloer.
Douchemat – luxe douchemat – badkamer
54.95
Wastafels online bestellen