Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Badmat Antislip 40x60cm, Absorberende Badmat Badkamerkleed, Badmat Antislip Wasbaar, Antislip Microfiber Sneldrogende Badmat voor Douche, Bad, Grijs

44,-

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: Grijs

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

  • 【Non-slip Badmat】 De achterkant van deze badmat is gemaakt van natuurrubber met een unieke antisliptextuur die grip biedt, zelfs als hij op een vloer met water ligt, en is sterk absorberend, waardoor hij beter bestand is tegen uitglijden en veiliger is voor kinderen en ouderen.
  • 【Hoog absorberend】De middelste laag van de badmat is gemaakt van een extreem absorberende spons en diatomeeënaarde. Geavanceerde nanotechnologie en een oppervlak met tot 90% poreusheid zorgen ervoor dat water snel doordringt en door de mat wordt geabsorbeerd. Het beschermt uw vloer tegen waterdruppels wanneer u uit de doucheruimte komt.
  • 【Snel drogende badmat】De vele kleine poriën in de badmat zorgen ervoor dat water snel verdampt in de natuurlijke lucht, zodat hij snel droogt en niet doorweekt raakt. Water dat op de mat druppelt, trekt in de mat en droogt binnen 10 seconden. De volgende keer dat u op de mat stapt, wordt deze niet nat, zodat het oppervlak van de badmat niet nat en beschimmeld wordt.
  • 【Vuilbestendig en gemakkelijk schoon te maken】Non-slip douchematten zijn gemakkelijk te schrobben en schoon te maken, met een glad oppervlak dat vuil en pluisjes tegenhoudt. Schrob uw douchemat gewoon met een vochtige doek, stofzuiger of borstel, of spoel hem af met een douchekop om uw douchemat er als nieuw uit te laten zien, en laat hem daarna gewoon aan de lucht drogen.
  • 【Purposeful】De grijze vloermat meet 40 x 60 cm en kan in de douche of naast het bad worden gelegd, of als vloermat binnenshuis of in de slaapkamer worden gebruikt.
Badmat Antislip 40x60cm, Absorberende Badmat Badkamerkleed, Badmat Antislip Wasbaar, Antislip Microfiber Sneldrogende Badmat voor Douche, Bad, Grijs
44,-
Wastafels online bestellen