Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Sector Rubber Hoek Douchemat, Antislip Kwartrond Badmat Antibacteriële Mat Met Zuignappen voor Douche of Bad, Antislip Badmat

30.42

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: Khaki
Materiaal: Kunststof

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Hoogwaardig materiaal: De hoekkussens voor de badkamer zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zachte textuur, uitstekend comfort, veilig en geurloos, zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Antislipontwerp: De antislip zuignap aan de onderkant is ontworpen om de badmat stabiel aan de vloer te bevestigen en glijdt niet over een niet-gestructureerd douche- of badoppervlak bij gebruik en voorkomt vallen en verwondingen.

Massage-effect: Er zijn kleine uitsteeksels op de antislip vloermat, die uw vermoeide voeten kunnen masseren tijdens het baden, uzelf kunnen ontspannen en u zich comfortabeler kunnen laten voelen.

Gemakkelijk schoon te maken: Onze badmatten zijn niet alleen met de hand wasbaar, maar ook machinewasbaar, gooi de mat gewoon rechtstreeks in de wasmachine. Wanneer u hem niet gebruikt, kan hij op de muur worden geplakt of op een geventileerde plaats worden geplaatst.

Afvoergat ontwerp: Er zijn veel kleine gaatjes op de badmat, die snel water kunnen afvoeren, gemakkelijk te drogen zijn, niet gemakkelijk bacteriën en schimmels laten groeien, schoon blijven en de levensduur verlengen.

Sector Rubber Hoek Douchemat, Antislip Kwartrond Badmat Antibacteriële Mat Met Zuignappen voor Douche of Bad, Antislip Badmat
30.42
Wastafels online bestellen