Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Antislip badmat voor kinderen, zachte pluche microvezel, badkamermat, super absorberend, kort pluche tapijt, borstel je tanden badmat, wasbaar voor keuken deurmat (40 x 60 cm)

69,-

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: kleurrijk

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Zeg nee tegen koude vloeren: de badmat bestaat uit dikke, aangename, warme, ruige en hoogwaardige microvezel, dichtheid en lange vezelpluisjes zijn zo zacht als een handdoek, ze zijn zeer zacht en aangenaam om binnen te gaan en ze hebben een sterke wateropname (water snel opnemen). Je zult bij het douchen of tandenpoetsen nooit meer de koude vloer raken Grappige badmat: deze panyful badmat heeft kleurrijke letters “Borst Your Theet”, het getufte tekstontwerp laat deze schattige badmat er ook bij herhaaldelijk gebruik geweldig uitzien en ook goed aanvoelen. Zorgt ook voor veel plezier in je huis en badkamer. 【Ideale maat en TPR antislip】Badmat: 40 x 60 cm. De antislip TPR-latex rug is nauw op de grond en beschikt over een uitstekend antislipvermogen op het tegelvloeroppervlak en het kan voorkomen dat water in de vloer binnendringt. Het antislip, robuuste materiaal hecht uitstekend op de vloer, zodat de badmat zelfs in vochtige toestand altijd op dezelfde plek blijft. Kan kinderen veilig beschermen tegen vallen in de badkamer. Onderhoudsvriendelijk en machinewasbaar: gewoon in de wasmachine op een fijnwasprogramma gooien. Het badkamertapijt krimpt niet en kreukt niet en de kleuren blijven.Met de duurzame rand, scheurt niet en vervormt niet, eenvoudig op te hangen om het te drogen.

Antislip badmat voor kinderen, zachte pluche microvezel, badkamermat, super absorberend, kort pluche tapijt, borstel je tanden badmat, wasbaar voor keuken deurmat (40 x 60 cm)
69,-
Wastafels online bestellen