Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Solacis Fonteinpomp – Vijverpomp voor in vijver – Fonteinpomp vijver – Fontein pomp – Must have voor in uw vijver!

40.95

Merk: Solacis

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Zoek je een stille en efficiënte fonteinpomp voor je vijver, aquarium of binnenfontein? Bij [Merk] hebben we de perfecte oplossing voor jou! Onze ultrastille onderdompelbare fonteinpomp biedt krachtige prestaties en duurzaamheid, ideaal voor diverse toepassingen. Of je nu een fontein in je tuin wilt aandrijven of je aquarium wilt verzorgen, deze pomp staat altijd voor je klaar. Met zijn duurzame ontwerp en veelzijdige toepassingen is het een waardevolle aanvulling op elke waterinstallatie.

+ Hoogwaardige materialen (veilig en duurzaam) + Ultrastil (stoort je rust niet) + Energiezuinig (lage energiekosten) + Afneembaar en reinigbaar (eenvoudig onderhoud) + Eenvoudige installatie (geen gereedschap nodig)

Hoogwaardige Materialen

Onze dompelpomp is gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen, waardoor het niet giftig, veilig en milieuvriendelijk is. Het biedt uitstekende corrosiebestendigheid, slagvastheid en zuurbestendigheid, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Stil en Krachtig

De betrouwbare en duurzame motor van deze fonteinpomp produceert een ultralaag geluidsniveau, wat ideaal is voor gebruik binnenshuis zonder je rust te verstoren. De stille werking beschermt je vissen tegen schokken en zorgt voor een vredige omgeving.

Hoge Prestaties

De pomp maakt gebruik van een keramische aschip, wat slijtage voorkomt en zorgt voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. De krachtige motor met duikvermogen levert uitstekende prestaties met een laag stroomverbruik, perfect voor aquariums of aquariums.

Afneembaar en Reinigbaar

Onze mini-waterpomp is eenvoudig schoon te maken en kan zonder gereedschap worden gedemonteerd. Dit maakt het onderhoud gemakkelijk en zorgt ervoor dat je pomp altijd optimaal presteert. Ideaal voor gebruik in aquaria, fonteinen, spuitstukken en meer.

Eenvoudige Installatie

De pomp is zeer eenvoudig te installeren zonder dat er gereedschap of extra accessoires nodig zijn. Met vier stevige zuignappen aan de onderkant kan de pomp eenvoudig verticaal of horizontaal op het glasoppervlak worden gemonteerd, waardoor hij stevig op zijn plaats blijft.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Hoogwaardige kunststof
  • Vermogen: [Vul in afhankelijk van het specifieke model]
  • Maximale stroomsterkte: [Vul in afhankelijk van het specifieke model]
  • Maximale leverhoogte: [Vul in afhankelijk van het specifieke model]
  • Geluidsniveau: Ultrastil
  • Geschikt voor: Aquariums, fonteinen, spuitstukken, etc.
  • Installatie: Eenvoudige montage met zuignappen

Inhoud bestelling:

  • 1x [Merk] Ultrastille Onderdompelbare Fonteinpomp
  • 1x Handleiding

Deze ultrastille fonteinpomp van [Merk] is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, efficiënte en veelzijdige pomp voor hun waterinstallaties. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!

Solacis Fonteinpomp – Vijverpomp voor in vijver – Fonteinpomp vijver – Fontein pomp – Must have voor in uw vijver!
40.95
Wastafels online bestellen