Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Extra lange badmat met zuignappen 100 x 40 cm anti-schimmel machinewasbaar – voor ouderen en kinderen

67.95

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: Grijs, Wit

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Inleiding:
Op zoek naar een moderne en duurzame badmat voor in jouw badkamer? Dan is de extra lange antislipmat van Tranquil Beauty de perfecte keuze. Deze badmat is niet alleen veilig in gebruik, maar zorgt ook voor een luxe uitstraling in jouw doucheruimte. Voordelen:
– Duurzame kwaliteit – Eenvoudig te verwijderen en te reinigen – Modern en luxe design – Geschikt voor kinderen, ouderen en huisdieren – Geldteruggarantie Meer informatie:
De antislipmat van Tranquil Beauty is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een antibacterieel oppervlak voor extra hygiëne. Dankzij de machinewasbare siliconen rubberen bescherming is deze mat gemakkelijk schoon te houden. Met een afmeting van 40 x 100 cm past deze mat in verschillende soorten badkuipen en geeft het jouw badkamer een eigentijdse uitstraling.Deze badmat is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen, ouderen en huisdieren. Het antislip ontwerp zorgt ervoor dat iedereen veilig kan douchen of badderen. Of je nu een hotel, restaurant of moderne badkamer hebt, deze rubberen badmat past perfect bij elke omgeving. Productspecificaties:
– Afmetingen: 40 x 100 cm – Kleur: wit – Materiaal: siliconen rubber – Machinewasbaar – Voorzien van zuignappen voor extra gripKoop nu de antislip badmat van Tranquil Beauty en geniet van een veilige en comfortabele douche-ervaring!

Extra lange badmat met zuignappen 100 x 40 cm anti-schimmel machinewasbaar – voor ouderen en kinderen
67.95
Wastafels online bestellen