Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Zachte antislip badmat van dikke microvezel – superabsorberend – machinewasbaar – extra lang – lichtgrijs – 50 x 178 cm

117.95

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: Grijs, Wit

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Zeer dik en zacht: onze badmatten zijn gemaakt van dichte en dikke pluizige microvezel. Voelt aan alsof je op wolken loopt, de badmat is ultrazacht en verwent je voeten. Huidvriendelijk en niet-irriterend. Verwen en kalmeer je vermoeide voeten.
Superabsorberend: deze luxe badmatten kunnen snel het water en vocht opnemen als je uit het bad of de douche stapt of bij de wastafel staat, zodat je voeten warm en comfortabel blijven. Kan de vloer effectief droog houden en voorkomen dat er schimmelvorming optreedt.
Antislip badmat: uitgerust met een degelijke, niet-giftige basis van TPR-rubber die sterk en duurzaam is voor langdurig gebruik. De unieke groeven aan de onderkant zorgen voor meer stabiliteit en beschermen je gezin tegen uitglijden. Voor de beste slipweerstand houd je de onderzijde van je badkamertapijt altijd droog en schoon.
Gemakkelijk te reinigen: hoogwaardig materiaal en zorgvuldig vervaardigde rand; onze badmat is opvouwbaar en machinewasbaar. Schilfert niet af, laat niet los, verkleurt of vervormt niet. Gooi gewoon de hele mat in de wasmachine en was hem koud met een fijnwasmiddel; daarna voorzichtig drogen in de wasdroger op lage temperatuur.
Stijlvolle look: De elegante vloermat voegt een mooi, levendig decoratief element toe aan je badkamer en zorgt voor een sfeervolle en aangename uitstraling. Dankzij de sobere effen kleuren en de verschillende maten zijn ze gemakkelijk te combineren met badkamers in verschillende stijlen. Onder meer geschikt als deurmat, slaapmat, mat bij de achterdeur, bij de wasmachine, mat in woonkamer of bureau. Een wolk onder je voeten!

Zachte antislip badmat van dikke microvezel – superabsorberend – machinewasbaar – extra lang – lichtgrijs – 50 x 178 cm
117.95
Wastafels online bestellen