Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Chenille Badmat antislip dik absorberend zacht wasbaar grijs 40 x 60 cm

Original price was: 54.95.Current price is: 52.95.

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: Beige, Grijs, Wit, Zwart

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Over dit item

Ultrazacht en comfortabel: DEXI badmat is gemaakt van microvezel chenille, dat uitzonderlijk comfort en ondersteuning biedt voor je voeten. Hoogte van de vezels: ongeveer 3 cm lang, vooral zachte en dikke microvezels verlichten druk en vermoeidheid op je voeten. Dit zachte badtapijt is voor de buitenkant van de douche en de buitenkant van het bad.

Ultraabsorberend: de zachte pluizige microvezel van onze badkamermat is super absorberend, die snel water in de mat kan opnemen en snel droogt. Dikke chenille-stof helpt je vloeren te beschermen tegen druipend water terwijl je uit de douche stapt.

Antislip en duurzaam: de onderkant van tapijten maakt gebruik van hotmelt zelfklevende rugtechnologie houdt het tapijt veilig op zijn plaats voor extra veiligheid. De antislip achterkant is zacht voor de vloer, houdt de mat jarenlang op zijn plaats en zorgt ervoor dat het een langere levensduur heeft.

Eenvoudig schoon te maken en machinewasbaar: Ons badkamertapijt is gemakkelijk schoon te maken, gooi het tapijt gewoon in de wasmachine, hang het op om te drogen of plat aan de lucht te drogen. De kleuren blijven levendig, zelfs na vele malen wasbeurten. Gebruik voor het beste resultaat een mild reinigingsmiddel om schoon te maken. Niet bleken of chemisch reinigen.

Belofte en ondersteuning: De unieke kleur en meerdere maten DEXI badtapijten kunnen gemakkelijk worden gecoördineerd met badkamers in verschillende stijlen. We zijn zo zeker van de kwaliteit van onze douchemat. Als u niet tevreden bent met het product dat u hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Chenille Badmat antislip dik absorberend zacht wasbaar grijs 40 x 60 cm
Original price was: 54.95.Current price is: 52.95.
Wastafels online bestellen