Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

40-x-60-cm-antislip-zarcker-badmat-dik-zacht-absorberend-wasmachine-wasbaar-voor-badkamerdecoratie-bad-douche-vloer-zwart

40.54

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: Grijs, Wit

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Over dit item

Super zacht en fluffy: Verwen je voeten met onze wollige badmatten gemaakt van hoogwaardige dichte microvezel. Met een dikte van 2,5 – 3,3 cm bieden ze een aangenaam gevoel en zijn ze warm en comfortabel, alsof je op wolken loopt. Ze kalmeren je voeten en beschermen ze goed tegen koude vloeren.

Verbeterde antislip onderkant: De verbeterde TPR-achterkant van Zarcker is duurzamer dan pvc en biedt betere anti-slip prestaties. Speciale groeven zorgen voor een stevige grip. Let op: Plaats de matten alleen op een schone, droge en gladde vloer.

Ultra absorberend: Onze dikke badmatten van zachte microvezels met hoge dichtheid absorberen snel water van je voeten en beschermen je vloeren tegen druppelend water na het douchen.

Wasbaar in de wasmachine: Zarcker badmatten kunnen keer op keer in de wasmachine worden gewassen en gedroogd. De duurzame TPR-onderkant zorgt voor een lange levensduur.

Maak je badkamer-oase: Kies uit verschillende eenvoudige, effen kleuren en maten om badmatten te vinden die bij je badkamerdecor passen in verschillende stijlen. Wij staan achter de kwaliteit van onze badmatten.

Productspecificaties:

  • Materiaal: dichte microvezel
  • Dikte: 2,5 – 3,3 cm
  • Onderkant: TPR-achterkant voor verbeterde antislip prestaties
  • Wasbaar in de wasmachine: Ja
  • Verkrijgbare maten: Verschillende maten beschikbaar
  • Kleuren: Diverse effen kleuropties
40-x-60-cm-antislip-zarcker-badmat-dik-zacht-absorberend-wasmachine-wasbaar-voor-badkamerdecoratie-bad-douche-vloer-zwart
40.54
Wastafels online bestellen