Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

ShopEighty8 – Fontein – Kamer Fontein – Kamer Fontein Boeddha – Led Verlichting – Boeddha – Decoratie – Tafel Fontein – 21x21x28 cm –

88.95

Merk: ShopEighty8
Kleur: Zilver/Brons
Materiaal: Hars

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Breng Rust en Elegantie in Uw Huis met de ShopEighty8 Boeddha Kamerfontein

Ervaar de rustgevende kracht van stromend water en de serene uitstraling van Boeddha met de ShopEighty8 Boeddha Kamerfontein. Deze prachtige tafel fontein is niet alleen een decoratief meesterwerk, maar ook een bron van kalmte en ontspanning voor elke ruimte in uw huis.

Voortreffelijk Ontwerp en Kwaliteit Gemaakt van hoogwaardig hars, is de ShopEighty8 Boeddha Kamerfontein duurzaam en lichtgewicht, waardoor het een ideale keuze is voor langdurig gebruik. Het religieuze thema en de Boeddhistische stijl van de fontein voegen een spirituele en serene sfeer toe aan uw interieur.

Rustgevende Waterstroom Luister naar het zachte geluid van stromend water dat door de fontein stroomt, wat een rustgevend en ontspannend effect heeft op uw geest en lichaam. De stille dompelpomp zorgt ervoor dat u niet wordt gestoord door ongewenste geluiden, waardoor de fontein perfect is voor elke kamer.

LED Verlichting De ingebouwde LED-verlichting maakt de fontein nog aantrekkelijker en elegant, vooral in het donker. Het zachte licht benadrukt de serene uitstraling van de Boeddha en creëert een vredige ambiance in uw huis.

Eenvoudig te Installeren en Gebruiken De ShopEighty8 Boeddha Kamerfontein is eenvoudig te installeren zonder extra leidingen. Voeg gewoon water toe om de pomp onder te dompelen en sluit deze aan op een standaard stopcontact. Binnen enkele minuten kunt u genieten van de rustgevende waterstroom en het prachtige uitzicht.

Technische Specificaties:

  • Materiaal: Hars
  • Afmetingen: 21 x 21 x 28 cm
  • Gewicht: 1,7 kg
  • Stijl: Religieus
  • Thema: Boeddhisme
  • Producttype: Tafeldecoratie
  • Inhoud Verpakking: 1 x Desktop Fonteindecoratie, 1 x stroomkabel

Voordelen:

  • Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van stevig en duurzaam hars.
  • Rustgevende Waterstroom: Kalmerend geluid van stromend water.
  • Stille Pomp: Geen storende geluiden van de pomp.
  • LED Verlichting: Verlicht de fontein en voegt een elegante touch toe.
  • Eenvoudige Installatie: Geen extra leidingen nodig, eenvoudig aan te sluiten op een standaard stopcontact.
  • Lichtgewicht: Makkelijk te verplaatsen en te plaatsen.

Mogelijk nadeel:

  • Geen Slimme Functies: De fontein is geen smart apparaat en kan niet via een app worden bediend.

Leuk Weetje: Wist u dat Boeddha-fonteinen niet alleen worden gewaardeerd om hun esthetische waarde, maar ook omdat ze positieve energie in huis zouden brengen volgens de Feng Shui-principes? Het stromende water staat symbool voor het constant in beweging zijn van energie, wat helpt bij het bevorderen van een rustige en harmonieuze omgeving.

Breng een vleugje spiritualiteit en rust in uw huis met de ShopEighty8 Boeddha Kamerfontein. Bestel vandaag nog en transformeer uw ruimte in een oase van kalmte en schoonheid!

ShopEighty8 – Fontein – Kamer Fontein – Kamer Fontein Boeddha – Led Verlichting – Boeddha – Decoratie – Tafel Fontein – 21x21x28 cm –
88.95
Wastafels online bestellen