Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Badmat, antislip, 3-delige set, traagschuim, badmat, super zacht en absorberend, wasbaar, voor badkamer, bad en toilet (bordeaux, 43 x 60 cm + 50 x 60 cm + 50 x 80 cm)

79,-

Merk: Merkloos / Sans marque
Kleur: bordeaux

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

【Hoge wateropname en snel drogen】 Het microvezelweefsel op het oppervlak van de badmat is zeer fijn en zacht, neemt vocht snel op en absorbeert 10 keer meer water dan het zelf. Bovendien heeft het binnenmateriaal poriën die lucht goed doorlaten, waardoor de badmat zeer snel antislip droogt. 【3-laagse structuur voor maximaal comfort】 De badmat bestaat uit superzachte en pluizige microvezel, traagschuim en antislip pvc-achterkant. Het superzachte en aangenaam aan te raken schuim met lage elasticiteit absorbeert zacht de lichaamsdruk en zorgt voor een gladde, schone en comfortabele pasvorm. Bovendien beschikt deze badkamermat over een hoge schuimdichtheid, zodat hij ook bij het betreden niet plakkerig aanvoelt en je in de winter niet koud wordt. Antislip en duurzaam: de achterkant van de 3-delige badkamertapijtset bestaat uit antislip pvc-hars voor een stevige grip. Het verschuift of glijdt niet, houdt je veilig en comfortabel. Iedereen, van kinderen tot ouderen, kan het veilig en veilig gebruiken. Bovendien voorkomt de hoogwaardige pvc-achterkant dat water op het zachte oppervlak binnendringt. Maak de badmat droog en comfortabel. Onze badkamertapijtset is veel sterker en duurzamer voor langdurig gebruik. Perfecte badkamertapijtset met multifunctioneel: de 3-delige badmatset heeft een afmeting van 43 x 60 + 50 x 60 + 50 x 80 cm, wordt geleverd met 1 U-vormige toiletmat. Met een gebruiksvriendelijk ontwerp wordt de badkamermatset 3-delig vaak bij verschillende gelegenheden gebruikt. De intelligente keuze voor thuis, badkamer, toilet, entree en andere. Machinewassen en drogen: de borstelharen van de badmat zijn zeer kort, zodat hij geen stof ophoopt, geen haren vangt en niet gemakkelijk in de war raakt met vuil zoals stof. De 3-delige badkamertapijtset is zeer onderhoudsvriendelijk. Handwas en machinewas. Het zal na vele jaren wassen en drogen geen haren verliezen, vervagen en uit elkaar vallen.

Badmat, antislip, 3-delige set, traagschuim, badmat, super zacht en absorberend, wasbaar, voor badkamer, bad en toilet (bordeaux, 43 x 60 cm + 50 x 60 cm + 50 x 80 cm)
79,-
Wastafels online bestellen