Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Badmat, badmat, kleurrijke bloemen, badkamertapijt, antislip, 50 x 80 cm, zacht absorberend badkamertapijt voor badkuip, douche, woonkamer (50 x 80 cm)

99.94

Merk: merkloos
Kleur: kleurrijk

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

  • Bloemenvormige badmat】Deze badkamermat heeft een unieke look. 6 mooie bloemen in verschillende kleuren. Het combineert prachtig en voortreffelijk. Het is een ideale keuze om je kamer te versieren en cadeau te geven. Het is alsof je omringd bent door bloeiende bloemen, die je een schattig en dromerig gevoel geven.
  • Super absorberend: deze slaapkamermat bestaat uit hoogwaardige ultrafijne polyestervezel. Het is wollig, zacht en zeer absorberend. Het kan water in enkele minuten snel absorberen, het water op de mat droogt snel en je voeten voelen aangenaam en zacht aan.
  • Antislip modderduurzaam: de onderkant van deze deurmat bestaat uit TPR-materiaal, dat sterke adsorptie heeft en niet gemakkelijk te verplaatsen of te schuiven, wat de veiligheid en het comfort van jou en je gezin beter beschermt; de unieke vezelvergrendelingstechnologie kan je huis schoon en netjes houden, zonder je zorgen te hoeven maken over vezelvallen. Het kan vele jaren worden gebruikt.
  • Eenvoudig te reinigen onderhoudsmiddel: deze douchemat is zeer eenvoudig te reinigen, alleen in de wasmachine en handwas met koud water of mild reinigingsmiddel, drogen op lage snelheid of hangend drogen. Ongeacht hoe vaak je het wast, de kleur blijft vele jaren onveranderd.
  • Multifunctioneel: deze badmat is zeer geschikt als interieurdecoratie, zoals douche, slaapkamer, badkamer, woonkamer, kleedkamer, wc-deur, wasserij, veranda, balkon en elke plaats die je maar kunt voorstellen. Het is ook een van de noodzakelijke cadeaus voor festivals.
Badmat, badmat, kleurrijke bloemen, badkamertapijt, antislip, 50 x 80 cm, zacht absorberend badkamertapijt voor badkuip, douche, woonkamer (50 x 80 cm)
99.94
Wastafels online bestellen