Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

DEXI Antislip badmat 40 x 60cm, chenille zachte microvezels badkamermat machinewasbaar, waterabsorberend badkleed comfortabele vloermat, grijs beige

88.99

Merk: dexi
Kleur: grijs BEIGE

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

  • ULTRA ZACHT & COMFORTABE DEXI-douchemat is gemaakt van microfiber chenille, die uitzonderlijk comfort en ondersteuning biedt voor uw voeten. Hoogte van de vezels: ongeveer 3 cm lang, vooral zachte en dikke microvezels verlichten druk en vermoeidheid op uw voeten. Dit zachte badkleed is voor de buitenkant van de douche en de buitenkant van het bad.
  • ULTRA-ABSORBENT De zachte pluizige microfiber van onze badkamermat is super absorberend, die snel water in de mat kan opnemen en snel kan drogen. Dikke chenillestof helpt uw vloeren te beschermen tegen druipend water terwijl u uit de douche stapt.
  • NIET-SLIP & DUUR De onderkant van tapijten maakt gebruik van hotmelt zelfklevende steuntechnologie houdt het tapijt stevig op zijn plaats voor extra veiligheid. De antislipachterkant is zacht voor de vloer, houdt de mat jarenlang op zijn plaats en zorgt ervoor dat hij een langere levensduur heeft.
  • Eenvoudig schoon te maken & wasbaar in de machine Ons badkamertapijt is gemakkelijk schoon te maken, gooi het tapijt gewoon in de wasmachine, hang om te drogen of aan de lucht te drogen. De kleuren blijven levendig, zelfs na vele malen wasbeurten. Voor het beste resultaat, gebruik een mild reinigingsmiddel om schoon te maken. Niet bleken of chemisch reinigen.
DEXI Antislip badmat 40 x 60cm, chenille zachte microvezels badkamermat machinewasbaar, waterabsorberend badkleed comfortabele vloermat, grijs beige
88.99
Wastafels online bestellen