Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Buffel & Co Handdoekrek – Handdoekring Zilver – Handdoekhaakjes Badkamer – Handdoekhouder Keuken – ø15cm – Leer- 2 Stuks

Original price was: 26.95.Current price is: 18.95.

Merk: Buffel&Co
Kleur: Zilver/ 15cm
Materiaal: Buffelleer

Bestel direct op bol.com

checkmark Gratis verzending NL vanaf 30,-
checkmark Gratis retour zenden
checkmark Veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna
checkmark Voor 21:00 besteld morgen in huis

Beschrijving

Geef je badkamer een opfrisser met deze luxe handdoekring met leren ophangsysteem van Buffel & Co. Deze handdoekring is gemaakt van premium materiaal en heeft een elegant design dat zorgt voor een verfijnde uitstraling in elke badkamer. Het leren ophangsysteem zorgt voor een stevige en duurzame bevestiging aan de muur en de sierschroeven voegen een extra touch van stijl toe.

Buffel & Co

Buffel & Co staat bekend om haar kwalitatieve producten en deze handdoekhouder is daar geen uitzondering op. Het elegante design en de duurzame materialen zorgen ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van deze handdoekhouder. Of u nu op zoek bent naar een praktische oplossing om uw handdoek op te hangen of een stijlvolle touch wilt geven aan uw badkamer of keuken, deze handdoekring is de perfecte keuze. Handdoekhouder Met deze handdoekring kun je op een stijlvolle manier je handdoek opbergen en deze binnen handbereik houden. Het leren materiaal is makkelijk schoon te maken en zal er na verloop van tijd nog steeds even mooi uitzien.

Of je nu op zoek bent naar een manier om je handdoeken op te bergen of om je badkamer een upgrade te geven, deze handdoekring is een must-have voor elke badkamer. De combinatie van functionele kwaliteiten en verfijnde esthetiek maakt deze handdoekring met leren ophangsysteem een aanwinst voor elke badkamer. Investeer in deze handdoekring en ervaar de luxe die het aan je badkamer zal toevoegen.

Specificaties Afmeting: ø15cm

4mm dik

Kleur Leer: Zwart

Kleur Ring: Zilver

Kleur Sierschroeven: Zwart

Materiaal: Leer & Metaal

Inhoud: 2x leren bevestiging met metalen ring, 2x sierschroeven

Buffel & Co Handdoekrek – Handdoekring Zilver – Handdoekhaakjes Badkamer – Handdoekhouder Keuken – ø15cm – Leer- 2 Stuks
Original price was: 26.95.Current price is: 18.95.
Wastafels online bestellen